Nieuws

Tijdelijke maatregelen betaling verlengd tot juni

StiPP heeft besloten om de tijdelijke maatregelen rondom de betalingstermijn te verlengen tot juni. Dit betekent ook over de aanlevermaand mei een verruiming van betaling tot de wettelijke termijn van maximaal 8 weken. De factuur over mei moet u uiterlijk 31 juli betaald hebben.

Lukt het u niet om de factuur op tijd te betalen? Neem dan contact op met incasso@stippensioen.nl. Dan kijken wij wat we voor u kunnen doen.  

Lever uw werknemersgegevens aan zoals u gewend bent.
StiPP heeft maatregelen genomen voor het betalen van de pensioenpremies. Deze maatregelen kunnen wij alleen uitvoeren als u de maandelijkse gegevens van uw werknemers op een normale manier volledig en tijdig blijft aanleveren via een PDO-bestand. Zonder het aanleveren van deze gegevens kunnen wij namelijk de pensioenen van uw werknemers niet goed registreren. Uw werknemer bouwt dan geen pensioen op. Lever uw werknemersgegevens daarom tijdig bij ons aan!

Veelgestelde vragen en contact
Wij hebben op onze website een aparte pagina ingericht waarop informatie te vinden is over de maatregelen van StiPP als gevolg van het coronavirus. Hier staan ook antwoorden op veelgestelde vragen.

Heeft u hulp nodig bij het aanleveren van de gegevens?  Neem dan contact op met onze klantenservice.

Terug naar nieuwsoverzicht