Handige links

AFM

De AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Samen met De Nederlandsche Bank (DNB) draagt de AFM bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.
www.afm.nl

Pensioen 1-2-3 – Basisregeling

In de Pensioen 1-2-3 krijgt u informatie over de Basisregeling van StiPP. U bepaalt zelf hoe gedetailleerd u de informatie tot u neemt: op hoofdlijnen (laag 1), met toelichting op de hoofdlijnen (laag 2) of gedetailleerd (laag 3). 
www.stippensioen.nl/pensioen123/

Pensioen 1-2-3 – Plusregeling

 In de Pensioen 1-2-3 krijgt u informatie over de Plusregeling van StiPP. U bepaalt zelf hoe gedetailleerd u de informatie tot u neemt: op hoofdlijnen (laag 1), met toelichting op de hoofdlijnen (laag 2) of gedetailleerd (laag 3).
www.stippensioen.nl/pensioen123/

SVB

Informatie over de AOW-uitkering en Anw-uitkering van de overheid.
www.svb.nl

Mijn pensioenoverzicht

Voor uw werknemer: Log in met uw DigiD en krijg inzicht in uw AOW en het pensioen dat u bij verschillende werkgevers heeft opgebouwd.
www.mijnpensioenoverzicht.nl

DNB

De Nederlandsche Bank houdt toezicht op pensioenfondsen.
www.dnb.nl

Wijzer in geldzaken

Voor uw werknemer: Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën. Het doel van Wijzer in geldzaken is verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen. Via de website van Wijzer in geldzaken vindt u een aantal hulpmiddelen om inzicht te krijgen in uw pensioen.
www.wijzeringeldzaken.nl/regel-je-pensioen/