mijn stipp pensioen

Mijn StiPP Pensioen

Op Mijn StiPP Pensioen regelt u snel en eenvoudig uw pensioenzaken. U logt in met uw DigiD. Op deze beveiligde pensioenomgeving kunt u bijvoorbeeld:

  • bekijken of u een pensioenkapitaal heeft bij StiPP
  • uw pensioenoverzicht en andere documenten inzien
  • een aantal persoonlijke gegevens zelf aanpassen, zoals uw e-mailadres
  • u aanmelden voor de e-nieuwsbrief

Wie kan inloggen?

Iedereen met een pensioen bij StiPP kan inloggen op de website. Alleen ontvangers van een nabestaandenpensioen of bijzonder partnerpensioen hebben geen toegang tot Mijn StiPP Pensioen. Bent u nieuw bij StiPP? Dan ontvangt u automatisch een uitnodiging als u kunt inloggen. Dit is binnen drie maanden.

Als het inloggen niet lukt, kijk dan bij de Veelgestelde vragen - Mijn StiPP Pensioen. 

Bent u werkgever?

Log dan in op Mijn Pensioenadministratie