Handige links

AFM

De AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Samen met De Nederlandsche Bank (DNB) draagt de AFM bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.
www.afm.nl

Pensioen 1-2-3 – Basisregeling

In de Pensioen 1-2-3 krijgt u informatie over de Basisregeling van StiPP. U bepaalt zelf hoe gedetailleerd u de informatie tot u neemt: op hoofdlijnen (laag 1), met toelichting op de hoofdlijnen (laag 2) of gedetailleerd (laag 3). 
www.stippensioen.nl/pensioen123/

Pensioen 1-2-3 – Plusregeling

 In de Pensioen 1-2-3 krijgt u informatie over de Plusregeling van StiPP. U bepaalt zelf hoe gedetailleerd u de informatie tot u neemt: op hoofdlijnen (laag 1), met toelichting op de hoofdlijnen (laag 2) of gedetailleerd (laag 3).
www.stippensioen.nl/pensioen123/

Sociale verzekeringsbank (SVB)

Informatie over de AOW-uitkering en Anw-uitkering van de overheid.
www.svb.nl

Mijn pensioenoverzicht

Log in met uw DigiD en krijg inzicht in uw AOW en het pensioen dat u bij verschillende werkgevers heeft opgebouwd.
www.mijnpensioenoverzicht.nl

Mijn StiPP Pensioen

Op Mijn StiPP Pensioen regelt u snel en eenvoudig uw pensioenzaken. U logt in met uw DigiD. Op deze beveiligde pensioenomgeving kunt u bijvoorbeeld de hoogte van uw pensioenkapitaal bij StiPP bekijken, uw digitale post openen( bijvoorbeeld uw pensioenoverzicht) en een aantal persoonlijke gegevens zelf aanpassen, zoals uw e-mailadres.

DNB

De Nederlandsche Bank houdt toezicht op pensioenfondsen.
www.dnb.nl

Wijzer in geldzaken

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën. Het doel van Wijzer in geldzaken is verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen. Via de website van Wijzer in geldzaken vindt u een aantal hulpmiddelen om inzicht te krijgen in uw pensioen.
www.wijzeringeldzaken.nl/regel-je-pensioen/